Kada zakorači u predškolske i školske dane, vaše dete se intenzivno menja – menjaju mu se interesovanja, želje i potrebe. Ipak, jedna stvar ostaje ista – i dalje obožava rođendane. Ali drugačije rođendane, rođendane koji se razilikuju od onih koje vole četvorogodišnjaci.

Postavlja se pitanje –  kako da napravite rođendan koji će biti zanimljiv i kojeg će se vaše dete i njegovi drugari rado sećati? Hajdemo redom.

Pozivnice za drugare & drugarice

Postarajte se da sva deca na vreme dobiju pozivnice. Budući da vaše dete sad već ume da piše, može samo pisati pozivnice. To će im svakako dati poseban pečat 🙂

Prostor za igru 

DSC_4837

Bilo bi sjajno da prostor bude dovoljno prostran i lep, a ako ima i neki zanimljivi dodatak poput disko kugle, deca će sigurno biti oduševljena. Disko kugla će učiniti da rođendan bude poput prave male žurke, i uz pravu muziku, animiraće decu da igraju i zabavljaju se.

Muzika & ples

r3

U ovim godinama, deca već imaju omiljene izvođače i numere, koje bi svakako trebalo uvrstiti u muzički repertoar rođusa . Čim čuju omiljenu pesmu – deca će početi da đuskaju 🙂

tt

Kod nas je svako đuskanje praćeno dimom iz dimne mašine, kao i balončićima od sapunice, koje deca obožavaju.

Organizovane igre

r2

Kroz takmičarske igre deca ne samo da se druže, već se i bolje upoznaju i neguju timski duh.

1

I naravno – usput se sjajno zabavljaju. 🙂

r4

U ovom dobu još uvek ne prave selfije 🙂 već uživaju da se ludiraju i iskreno smeju pred kamerom.

dečaci dum rođendan

Dečaci će u jednom trenutku sigurno otići da igraju soni ili x box. Neki će se odlučiti za partiju stonog fudbala ili pikada.

teodora fudbal

Ali, ni devojčice ne zaostaju u sportskim igrama, naprotiv!

Slavljenički sto

1

Nakon igri i đuskanja, vreme je za rođendansku tortu – slatku krunu svakog rođendana!

 

Napomena: sve fotografije korišćene u ovom tekstu nastale su u našem prostoru, na DumPaDum rođendanima.

Ako želite da svom detetu priuštite rođendan koji će biti ispunjen radošću, smehom, muzikom i zanimljivim igrama, kontaktirajte nas putem telefona 062 416 171.
Jer deca zaslužuju srećna sećanja.

Leave Your Reply