Dragi Deda Mraze,

Pre nego što ti pošaljemo naše želje, osvrnućemo se za svim onim što smo radili protekle godine, kako bismo utvrdili jesmo li uopšte zaslužili da od Tebe nešto tražimo.

1

Za nas je sve počelo 24. maja – tog dana otvorili smo vrata našeg carstva mašte.

1

Od tog dana, organizovali smo mnoogo radosnih dečijih rođendana.

3

Na rođusima smo se družili sa Vini Puom, Mikijem i Mini…

4

Ugostili Mašu i Medu i …

5

I mađijali sa princezom Elzom.

13

Pored toga što smo se svakodnevno divno družili i igrali u našoj igraonici, krajem juna počeli smo i jednu drugačiju vrstu druženja.

6

Osmisli smo kreativne dečije radionice, na kojima smo tokom celog leta stvarali, crtali, seckali i ovladavali novim rečima i pojmovima. Jer znamo koliko je razvijanje kreativnosti i mašte važno za svakog našeg malog drugara.

7

31. oktobra smo se maskirali i postali vile, balerine, prinčevi, gusari i sve što smo poželeli.

9

U novembru smo drugovali s drugarima iz Dino parka.

10

A tokom decembra smo, na sveopšte oduševljenje svih naših drugara, vrata otvorili Elzi, Mariji i Olafu iz Ledenog kraljevstva.

12

Poslednjeg decembarskog vikenda, drugarima iz svratišta odneli smo poklone koje smo prikupili uz pomoć dobrih ljudi. Oni su nas dočekali divno – smehom i plesnom tačkom.

dpd

Takođe, organizovali smo predstave, i pažljivo slušali sve što magični svet pozornice ima da nam kaže.

Eto, to smo radili ove godine.

A šta želimo od tebe? Želimo samo da nam doneseš vreću snova i džak energije za nove, još lepše i brojnije avanture koje će crtati osmehe na licima naših drugara. Sve ostalo ćemo sami udesiti.

Hvala ti,

Tvoji DumPaDumovci.

Leave Your Reply